péntek, december 09, 2016

Rólam

Nevem: Eszter
Születtem: 1986-ban (Igen, már 30 elmúltam)
Instagram: haneul86


Sziasztok, Eszter vagyok, egy átlagos magyar lány, egy nem átlagos élettel. Nem tudom, kinek kellene megköszönnöm, hogy végül Rá találtam, de bárki is segített ebben, örökre hálás leszek neki. :)

2012-ig Magyarországon éltem, sosem költöztem korábban. Az év szeptemberében viszont sajnos választás elé kerültem. Megyek a családommal együtt Németországba, és normális életem lehet, nem egyik napról a másikra élve, vagy maradok Magyarországon. Én mentem. És nem bántam meg, bár nem mondhatnám azt, hogy szerettem ott élni. Onnan pedig utam 4 év után Dél-Koreába vezetett (Igen, a 830 km nem volt elég, a 8000 jobban hangzott :D)
Jelenleg is itt élek, bár amire a párom ráébresztett, hogy az otthon nem egy ország, vagy város vagy akár egy ház...az otthon ott van, ahol a szívünk. És Vele bárhol otthon lehetek. Nem számít, hova vezet még innen utam, amíg Vele együtt mehetek az úton.

Hobbik: - sorozatokat fordítottam (egyszer szeretném folytatni!) (előző oldalam: ITT)
           - nyelvek tanulása (anyanyelvi szinten beszélem a magyart - azért ebben mostanában néha kételkedem :D - angol tudásomat a közép és felső fok közé tennem, németül alapfokon, és egy pár mondatot tudok az alábbi nyelveken: olasz, francia, japán, orosz. A koreait pedig még javában tanulom :)
           - olvasás (minden jöhet, ami fantasy vagy romantikus, vagy a kettő együtt.)
           - a pszichológia tanulmányozása
           - énekelni (bár inkább csak a zuhany alatt, sokak örömére!:D)


Amit még tudni kell rólam, hogy nagyon szívemen viselem az állatok sorsát, legfőképp a kutyákét. 10 éve boldog anyukája vagyok egy kis angyalkának, aki a mindenem, és azt kívánom, bár sose kellene elválnom Tőle!

"De anya...mit csinálsz te?"

Cukiskodás

Mindig együtt...

Drága egyetlen kicsi fiam!

Aznap készült, mikor az életem részévé vált

2 megjegyzés:

  1. Köszönöm Eszter, Nagyon örülök, hogy jól alakultak a dolgok. Kívánom, hogy tartson ez hosszú-hosszú évekig. ( A szülők nagyon csinosak) A párod egy remek fiatalember!!

    VálaszTörlés
  2. Olyan öröm olvasni, hogy egyre jobban megtalálod a helyedet, és sikerrel veszed az akadályokat. Nagyon nagy dolog, hogy sikerült lerombolni a srác szülei általi előitéleteket, mi több sikerült velük megszerettetned magad. Drukkolok a további jó kapcsolatokért. Köszönöm, hogy olvashattalak és láthattam az aranyos képeket. további boldog időket kívánok nektek! Kata58

    VálaszTörlés