hétfő, december 12, 2016

Harmadik fejezet: Szülők

És újfent itt vagyok. Igyekeztem az újabb fejezettel, hiszen tudom, hogy sokan izgultok, hogyan is alakultak a dolgok. Nem is szaporítom a szót, belevágok a folytatásba. :)
Valamint az új blogomnak csináltam facebook oldalt is, ha gondoljátok, lájkoljátok azt is :)

Szóval az édesanyja elzárkózott a találkozás elől, hajthatatlan volt, bár párom többször próbálkozott nála ezzel kapcsolatban, de változás nem történt. Viszont mivel párom szülei elváltak, és édesapja Sokjo-ban él (ez tőlünk 4 óra autóval) úgy döntött, hogy akkor elvisz hozzá, mert szeretné, ha az édesapja is megismerne. Én voltam az első barátnője, akit elvitt hozzá. :)
Bevallom, nagyon aggódtam, az anyukájával történtek után. És végig izgultam az utat odafele. Még a táj szépsége sem tudott lefoglalni.


Elnézést a nem túl jó képekért, ezen is látszik,
mennyire nem a körülöttem lévő dolgokra koncentráltam. :D

Mikor megérkeztünk, a szállásunkra mentünk először, majd elindultunk leendő apósomért. Amikor meglátott, egyből mosolygott, és bár az én koreai tudásom még gyerekcipőben jár és az ő angol tudása hasonló, mégis nagyon aranyosan, akár kézzel-lábbal is, de magyarázott nekem. Együtt vacsoráztunk, és a vacsora végén még egy fotót is csinált kettőnkről. :) Másnap reggel újra elmentünk hozzá, amit először nem akart, mert elég szerény körülmények között él, és szégyellte magát előttem, de párom megnyugtatta, hogy engem ez nem érdekel, így együtt ebédeltünk hármasban és beszélgettünk vagy 4 órán keresztül. Ez idő alatt, legalább négyszer elmondta, hogy jó lenne, ha unokákat adnánk neki ajándékba, ha lehet, minél hamarabb, mert fölösleges túl sokat várni a gyerekekkel. :) Imádom őt. Egy remek humorral megáldott, nagyon közvetlen apuka. Nagyon emlékeztetett a nagypapámra fiatalabb kiadásban. Ha minden jól megy, hamarosan újra ellátogatunk hozzá. Alig várom már. :)

Csináltam jó pár képet itt, a következőkben azokat ajánlom figyelmetekbe, legfőképpen, mivel a tengerparton található Sokcho városa. (A képekre kattintva láthatjátok őket eredeti méretben!)

Szállásunknál

Sokcho és a tengerpart

Ezt követően teltek a hetek, már majdnem 3 hónapja voltam itt, mikor megtört a jég, és anyukája megengedte, hogy elmenjek hozzájuk Mingyu szabadnapján. (Mivel párom katona, így olyan beosztása van, hogy 6 óra munka, 12 óra pihenő, ez van 3 napig, aztán 2 nap pihenője van) Mikor utolsó napján hazajött, az én idegrendszerem már majdnem feladta a szolgálatot, hiszen tudom, mennyire közel állnak ők ketten egymáshoz. így a rossz kezdés ellenére nagyon szerettem volna jó benyomást tenni rá. Este 9-kor el is indultunk, autóval 2 óra az út, így bőven volt még időm aggódni. :D

Természetesen párom próbált megnyugtatni, de én nem tudtam nem izgulni.
Anyukája egyből kijött, ahogy megérkeztünk, és nagyon kedvesen fogadott. Szerencsére megkedvelt, míg ott voltunk, amiben tudtam, segítettem neki, próbáltam minél többet kommunikálni vele, így azóta ezen a héten megyünk hozzájuk harmadjára. :)
Mingyu anyukája újra házasodott, a mostani férjének van két gyereke, mindketten 20 év körüliek. És párom édesapjának is van egy fia a korábbi házasságából, így onnan van egy idősebb bátyja is páromnak. Tegnap jöttünk haza anyukától, főztem neki, mielőtt lementünk, és együtt is főztünk, még meg is dícsért, hogy milyen ügyes vagyok. :) Sőt mi több, még viccelődtünk is egymással. :)
Meg kell, hogy mondjam, Mingyu-nak gyönyörű anyukája van, van egy pár képem róla, ha még nem unjátok a sok képet, töltök fel ide egy párat. Páromról kiskorában és a családról.Mingyu anyukája és maga Mingyu

Mingyu kicsiként

Családi fotók

És a két kutyusuk

Tehát elmondhatom, hogy szerencsésen alakul az itteni életem ezidáig, és hiszem, hogy míg együtt vagyunk, addig ez így is marad. A következő fejezetben fellebentem a fátylat párom romantikus oldaláról, és arról, mivel is töltöm a szabadidőmet, mikor egyedül vagyok! Hamarosan jelentkezem, addig is mindenkinek szép napokat kívánok!

1 megjegyzés:

  1. Nagyon tetszik, amit írsz! Várjuk afolytatást. És sok sikert kívánok...

    VálaszTörlés